keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Löytöjä Lemmikille NY

Aloitimme yritystunnit miettimällä alaamme liittyviä yritysideoita. Alkulämmittelyn jälkeen ideoita tuli kiitettävästi, mutta monet oli vaikea toteuttaa. Meidän yrityksemme muodostui muiden yritysten ulkopuolelle jääneistä ihmisistä, ja mietinnän jälkeen lemmikkieläintarvikekirppis herätti eniten kiinnostusta. Toimintatavat olivat nopeasti selvät. Otetaan ihmisiltä myyntiin käytettyjä, hyväkuntoisia lemmikkieläintarvikkeita, ja kierrellään eri tapahtumissa myymässä niitä.
Tavaraa löytyi nopeasti kotoa, ystäviltä ja tutuilta, ja saimme yrityksen pyörimään nopeasti. Pari päivää rekisteröinnin jälkeen olimme jo myymässä koulumme Läheltä hyvää -lähiruokatapahtumassa 24.9.11. Sen jälkeen olemme käyneet kaksissa match showssa. Toinen oli 2.10.11 Hakametsän jäähallin parkkipaikalla, ja toinen 10.12.11 Koirakoutsi-hallilla. 
Tulevaisuudessa yrityksemme tulee olemaan mukana Ahlmanin ammattiopiston avoimissa ovissa 3.2.12, sekä NY-aluemessuilla Ideaparkissa 21.2.12. NY-aluemessuilta valitaan parhaat yritykset finaaliin, joka pidetään ulkomailla. 
Nuoresta Yrittäjyydestä voit lukea lisää täältä!

Laitan tähän loppuun melkein joka kerralla kirjoittamaani oppimispäiväkirjaa, jossa olen kertonut aina muutamalla sanalla mitä olemme tunneilla tehneet.

9.11.2011

Tänään lähetimme pankkiin tarvittavat tiedot ja osallistuimme liiketoimintaideasuunnitelma-kilpailuun. Saimme myös yritykselle sähköpostitunnukset ja yrityskoodin ja itsellemme moodle-tunnukset. Opettelimme myös käyttämään moodlea.

16.11.11

Tänään teimme yritykselle nettisivut ja kävimme pankissa. Pankissa avattiin tili ja kuunneltiin Jusun pankkiluentoa. Allekirjoitimme myös papereita. Myöhemmin teimme swot-analyysin ja markkinointisuunnitelman.

15.12.11

Tänään meillä oli yrityskeskustelut. Menimme sinne yritys kerrallaan täyttämään lomakkeita, ja keskustelemaan miten on tähän asti mennyt. 

16.1.2012

Tänään tein mainoksia photoshopilla, mikä oli aikamoista tasitelua. Ilmottauduimme myös messuille, ja suunnittelimme messuosastoa.

24.1.12

Etsimme pöytiä, kankaita ja muita sisustuksia messuosastoomme. Teimme myös osavuosikatsauksen. Lisäksi tulostimme mainoksia ja tein käyntikortit.

Ahlmanin Läheltä hyvää -tapahtumassa 24.9.11.


Mätsärissä 2.10.11.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti